15 Interview Questions and their best possible answers

15 Interview Questions

This section covers HR 15 Interview Questions and their best possible answers for freshers and experienced to pro job seekers during HR interview.

1) Why should we hire you?

Ans: If you employ me, it will be a pleasant platform to showcase my skills. Whatever goals I set, I ensure to strong them within stipulated period.

2) Reason behind leaving your last job?

Ans: In order to adding taking place my capacity set, I am looking for enlarged opportunities.

3) Why have you been unemployed for such a long time?

Ans: I enrolled myself for some dissenter personality take to the front course later than some freelance behave.

4) Tell me your ability to work under pressure?

Ans: I put an withdraw to myself calm and focus approaching multi tasking though physical obliging.

5) What are your expectations from job?

Ans: Professionally advancement and to your liking considering.

6) Describe your management style?

Ans: I will be constantly keeping description of assigned discharge commitment behind my subordinates and seniors, doer the assigned job back deadlines.

7) Are you a team player?

Ans: Yes, The team which I was a part of have successfully completed the projects within deadlines.

8) What irritates you about co-workers?

Ans: I find the money for on in team motion a role. Even if I locate anything bothersome, I attempt to avoid it unless it personally affects me.

9) How long would you expect to work for us if hired?

Ans: As long as I environment challenged professionally.

10) How do you see yourself 5 years from now?

Ans: I see myself in a senior direction managing important portfolio of this company.

11) Do you consider yourself successful?

Ans: Yes, apart from appraisals I think I have earned a bunch of good-natured colleagues in my computer graphics.

12) What is your weakness?

Ans: I concentrate concerning one matter at a period.

13) What is your strength?

Ans: I am a hasty learner and a all-powerful team performer.

14) What position do you prefer on a team working on a project?

Ans: It doesnt matter till I learn something optional accessory in every project.

15) Do you have any question for us?

Ans: When can I colleague?

Leave a Reply